miercuri, 1 iunie 2011

Inteligenta superficiala

    Mi se pare al naibii de "inteligent" din partea primariei oradea ca dupa ce asfalteaza o strada uita sa puna trecerea de pietoni. Sau poate chiar sunt inteligenti...fac economii la bugetul local si ne lasa pe noi sa desenam trecerea cu creta. Cand stau sa ma gandesc ca folosind banii pe cateva flacoane de apa minerala din timpul sedintelor pot sa faca trecerea si sa salveze o viata doua...Pun pariu ca dupa primul accident va aparea si trecerea mult dorita.
   Un alt lucru la fel de "inteligent" e ca au facut lucrari pentru modernizarea statiilor de tramvai dupa care s-au trezit peste cateva saptamani ca trebuie sa le refaca pe motic ca acuma avem tramvaie noi si nu incap. Peste cateva saptamani statiile au intrat din nou in santier ca astia de la siemens le ridica garantia daca nu schimba liniile iar macazul sa il faca automat. Veneau nemtii la noi sa ne invete sa le conducem si radeau de macazele noastre "haha...manual".
   Functionarii publici de la primarie is si mai si. Mergi la primarie cu o problema si portarul te trimite la camera 402 sa zicem. Astia de la 402 te trimit la 105, astia de la 105 te trimit la 206 iar astia te trimit mai departe:  "mergeti la cam..." iar daca le zici frumos, calm si cu zambetul pe buze : "ia mai mergeti voi in penisul meu", se blocheaza ca si calculatorul. Am venit la primarie sa imi rezolv o problema nu sa fac pe turistul.
   Dau de si mai multa stupefactie la tv : Oana "Tiganeanu"(Zavoranu) declara ca despartirea ei de sotul ei nu e una "normala" ci la mijlocul despartirii stau niste "actiuni oculte". Da draga, nu esti tu curva ci iti fac altii vrajotorii. Sau te refereai ca esti plina de vrajeli? Aia cred. Pe bune acuma...daca inseli pe unu nu esti tu de vina...erai sub influenta unor "puteri malefice" sau mai stii....poate umblai goala in casa, te-ai impiedicat si ai cazut fix in p**a amantului. Inteligent ce sa zic....
   Alta care da dovada de "inteligenta superioara" e vecina mea de jos. Isi trage cablul tvs de la vecinu de sus iar eu nu imi pot deschide geamul ca ii zbor televizorul pe geam. Ii zic odata sa mute cablul...nimic...il taie maicamea cu foarfeca....ziua urmatoare cablul la loc. Maicamea a zis ok...nu pricepe si a facut reclamatie la tvs. Vine "desteapta" de vecina mea si imi zice "mi-a taiat maicata cablul cu foarfeca si apoi a facut reclamatie si ma lasat fara tvs de craciun"
    "nu se poate...da de ce a facut reclamatie si ati ramas fara tvs?"
    "poi luam tvs de la vecinu"
    "aaaaa...furati tvs vreti sa ziceti..poi mergeti la politie si faceti reclamatie ca furati tvs si ca maicmea v-a taiat cablul"
    Alte persoane "dotate dpdv intelectual" sunt politistii. Lucram la un club de internet si aveam program pana la 1 noaptea. In drum spre casa ma opreste politia :
    P:  - Buna ziua(desi era unu jumate noaptea) buletinul va rog.
         Buun...ce aveti in geanta? 
    A:  - Un tricou, o pereche de blugi, un mp3, un telefon si o lanterna
    P:   - Pot sa vad?
    A:   - Da
P: - De unde veniti?
A: - De la servici
P: - Da la care bar lucrati?
A: - La un club de net
P: - Si ce faceti cu lanterna?
A: - In caz de pana de curent sa vad inauntru si sa vada si clientii
P: - aaaa... o noapte buna atunci(o fi relizat ca e noapte) "


A doua noapte....acelasi politist :
" [......]
P: - Ce aveti in geanta?
A: - Un tricou, o pereche de blugi, un telefon, un mp3, o lanterna si o unghiera.
P: - Pot sa vad?
A: - Da
P: - Si cu unghiera ce faceti? "
M-am enervat si i-am zis ce fac cu unghiera :
"A: - Imi verific e-mail-ul!!! Imi tau unghiile ce p**a mea pot sa fac cu unghiera
P: - Faci pe desteptu?!
A: - Depinde....faci pe prostu?
P: - Bine bine....noapte buna!"


    Si sa nu mori incet...

   Alt lucru inteligent e ca nu ai voie sa scrii sau sa spui "sugi p**a !" dar ai voie sa zici sau sa scrii "fa sex oral !" Ambele variante se refera exact la aceeasi actiune doar ca una e considerata vulgara. Ca si cum nu ai face-o pe profa ta de religie "vaca" ci ai face-o "patruped ierbivor cu uger din specia bovine".
   Inteligenta artificiala nu s-a inventat oficial, doar programe intuitive dar inteligenta superficiala exista de mult
Ca mesaj acestor oameni care reinventeaza prostia : Faceti sex oral !!!   

2 comentarii:

  1. Sincer Alex acest tip de inteligenta poate fi vazut orunde in orasul aceasta defapt oriunde in tara aceasta sau in lumea aceasta ,nu ar mai fi o viata demna de trait daca nu ai avea cel putin un specimen de om de acest gen,intalnit in fiecare zi, care sa te faca sa simti nevoia unui MG montat la geam.Au existat oameni cu idei bune in lumea asta dar multi ii consideram criminali si oameni groaznici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu niste sfaturi, Alex:

    1. Ai grija la greselile de ortografie, exprimare si punctuatie. Substantivele proprii se scriu cu litra mare: Oradea!!! Si ar mai trebui sa sti ca dupa orice semn de punctuatie se pune spatiu si dupa aceea cuvantul urmator.

    2. E frumos ce faci tu aici, dar asta face toata lumea: critica, isi da cu parerea. Daca vrei sa faci ceva, ia atitudine! Porneste o campanie, vorbeste cu un oficial al primariei, intereseaza-te, schimba ceva, fa o diferenta, nu prin vorbe ci prin fapte.

    ps: Sa nu ma intelegi gresit, apreciez ce faci tu aici, lumea a evoluat datorita criticilor din toate timpurile dar trebuie sa si facem ceva daca dorim ca lucrurile sa se schimbe.

    RăspundețiȘtergere