luni, 2 mai 2011

Gina "Bucluc"

   Aveam planuri mari in legatura cu aceasta postare dar planurile mele s-au dus pe apa sambetei odata ce am auzit numele de GINA BUTIUC. Dar cine este dansa si care este povestea ei?(tin sa va aduc la cunostinta ca in Moldova cand zici "dansa" faci referire la animale, la o vaca sa zicem.Ea fiind originara din Moldova....)
   Gina Bucluc este imbuteliata in 17.07.1971. Ea rasare in lumea mondena ca o ciuperca dupa ploaie in 2002 ca si "creatoare vestimentara". In spatele "carierei" dansei sta o poveste cu adevarat lacrimogena : dorinta de a reinvia afacerea bunicii in domeniul modei, intrerupta de regimul comunist.Tragic,ce sa zic.
   Printre colectiile ei de FASHION se numara si "Something to be" ce reflecta probabil dorinta ei sau mai bine zis frustrarea de a fi cineva, precum si "13 simboluri mistice" prin care vrea sa ne arate cat este ea de Feng Shui. Dar sa nu uitam de "Another side of me", titlu care aduce a schizofrenie. De pe site-ul dansei aflam mesajul general al creatiilor Gina Bucluc : " reafirmarea feminitatii si promovarea bunului simt in vestimentatie". Macar in vestimentatie sa aiba bun simt ca in altceva nu are. Dar dansa este o adevarata diva, mai ceva ca Lady Gaga sau Madonna. Ea are un public select (cum ne este relatat pe site) sau mai bine zis defect daca ii apreciaza creatiile. Daca prin absurd ai tupeul sa intarzii la o prezentare cu 5 minute sau nu ii place cum esti imbracat, jar mananci !!! Intrarea ta va fi restrictionata. Ceva de tinut minte este faptul ca nu ai voie sa filmezi sau sa faci poze. Exact ca la Area 51. Deci in cazul in care esti invitat la prezentarea de anvergura mondiala a dansei fa bine si tine minte. Iar de ai nesansa ca dupa ceva timp sa mai fii invitat la o prezentare si vezi aceeasi poza din tinerete a dansei pe poster sau pe invitatie, nu iti fa griji...nu e aceeasi prezentare...e doar bolnava mental sau face propaganda "Gina : Reloaded". Pune aceeasi poza slab modificata la 90 % din prezentari. Apropo....Gina...draga, scumpo, dulceata, ESTI URATA !!! Mai bine puneai o poza cu gandacul din bucatarie. Esti la fel de neagra, pardon, bronzata.
   Tot pe site-ul dansei putem afla locatia atelierului. Un adevarat PITZI BUTIQUE : Republicii 71. Heeeeyyyy....ea e nascuta in '71 !!!! eeeee.....ce smechera e! Jos prezervativul in fata ei ! Tot pe site se afla si numarul de telefon la care o puteti contacta. Contacta. Ca pe un virus. Ca si HIV. Numarul este insotit de prefixul national. In cazul in care o cauta regina Angliei pentru o rochie ceva, sa nu se incurce. Tot pe faimosul ei site sunt prezentate si aparitiile ei media. Daca imi iau astia de la Jurnalul Bihorean interviu pe strada cu "ce parere am despre cersitul in tramvaie" sau imi apare o maneca de la bluza la TVS scriu si eu pe blog : APARITII MEDIA. Are si postari pe youtube cu cateva ZECI de vizualizari !!! In plus , sa nu indraznesti sa folosesti numele ei sau orice are legatura cu ea. E "Trade Mark Gina Bucluc". Ce concluzie am tras despre Gina Bucluc? este o adevarata barbie, versiunea tiganeasca si o dansa desavarsita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu